Picaturi pentru ochi – Tipuri si Oferte

Picaturile de ochi asigura confortul ocular si au numeroase proprietati: hidratante, lubrifiante, revitalizante. Pot fi indicate ca adjuvant in tratamentul unor afectiuni, cum ar fi conjuctivita sau dupa anumite interventii chirurgicale, cum ar fi picturile pentru ochi cu antibiotic.
întârziere Corespondenţă picior picaturi de ochi lacrimi

Picaturile pentru ochi asigura confortul ocular si au numeroase proprietati: hidratante, lubrifiante, revitalizante. Ele pot diminua presiunea oculara, combat efectele ochilor uscati sau rosii, alergiile sau inflamatiile oculare. De asemenea, pot fi indicate ca adjuvant in tratamentul unor afectiuni, cum ar fi conjuctivita sau dupa anumite interventii chirurgicale, cum ar fi picturile pentru ochi cu antibiotic.

Cand sunt indicate?

  • Iti simti ochii uscati si obositi
  • Petreci mult timp in fata calculatorului sau intr-un mediu uscat
  • Ai alergii sau inflamatii
  • Porti lentile de contact in mod frecvent
  • Dupa anumite interventii

Ce substante contin?

Printre substantele continute in picaturile oftalmologice se numara acidul hialuronic, fosfolipide, hipromeloza, vitamina A, E, extracte de galbenele.

Poti folosi picaturi daca porti lentile de contact?

Da, acestea sunt chiar indicate pentru persoanele care poarta lentile timp indelungat. Insa trebuie sa te asiguri ca picaturile sunt compatibile cu tipul de lentile.

Picaturi pentru ochi foarte uscati

Pentru tratarea si ameliorarea simptomelor date de sindromul ochilor uscati, sunt recomandate picaturile Systane. Produsul contine un sistem polimeric unic cu efect lubrifiant si de gelificare care se adapteaza pH-ului filmului lacrimal al fiecarui individ. Astfel, trateaza inrosirea, iritatiile, senzatiile de arsura, nisip in ochi sau intepaturi.

Picaturi pentru conjunctivita

Pentru a reduce disconfortul si inflamatia pe care le genereaza conjunctivita, sunt recomandate picaturile de ochi pentru conjunctivita de la Vizik sau Oftapic Allergy. Aceste picaturi pentru ochi calmeaza ochii iritati in urma contactului cu alergeni si sustin procesul de regenerare a conjunctivei.

Picaturi cu antibiotic

Picaturile de ochi cu antibiotic sunt indicate pentru tratamentul leziunilor si abraziunilor suprafetei oculare produse de evenimente traumatice sau secundare interventiilor chirurgicale, pentru pacientii care, conform sfatului medicului, prezinta risc de infectie bacteriana.


Vezi alte articole

		
Videt
Dr Max
Optiblu
Optiplaza
Lensa
Ochelari Online
Logo
Shopping cart