Cele mai bune picaturi pentru ochi uscati

Daca iti simti ochii uscati si obositi, alege picaturi de ochi special formulate ca sa combata efectele ochilor uscati. Picaturile pentru ochi asigura confortul ocular si au numeroase proprietati: hidratante, lubrifiante, revitalizante.
Simptomul de ochi uscat: cauze si tratament

Daca iti simti ochii uscati si obositi, alege picaturi de ochi special formulate ca sa combata aceste simptome.

Picaturile pentru ochi asigura confortul ocular si au numeroase proprietati: hidratante, lubrifiante, revitalizante. Ele pot diminua presiunea oculara, combat efectele ochilor uscati sau rosii, alergiile sau inflamatiile oculare. De asemenea, pot fi indicate ca adjuvant in tratamentul unor afectiuni, cum ar fi conjuctivita sau dupa anumite interventii chirurgicale, cum ar fi picturile pentru ochi cu antibiotic.

Cand sunt indicate?

  • Iti simti ochii uscati si obositi
  • Petreci mult timp in fata calculatorului sau intr-un mediu uscat
  • Ai alergii sau inflamatii
  • Porti lentile de contact in mod frecvent
  • Ai sindromul ochiului uscat

Ce substante contin?

Printre substantele continute in picaturile oftalmologice pentru ochi uscati si iritati se numara acidul hialuronic, fosfolipide, hipromeloza, vitamina A, E, extracte de galbenele.

Ce este sindromul ochiului uscat?

Sindromul ochiului uscat apare atunci cand, din diverse motive medicale, lacrimile nu se mai produc in cantitate suficienta. Simptomele cel mai frecvent intalnite sunt senzatia de oboseala oculara, de usturime, de arsura, de mancarime, de “nisip in ochi”. Ochii incep sa fie mai rosii, apar tulburari de vedere, cum ar incetosarea temporara a imaginilor, dublarea contururilor, ameliorate dupa clipit frecvent. Tardiv, pot sa apara inflamatii, infectii, eroziuni sau cicatrici corneene, care afecteaza permanent vederea daca tratamentul nu este aplicat la timp.

Picaturi pentru ochi foarte uscati si rosii

Pentru tratarea si ameliorarea simptomelor date de sindromul ochilor uscati, sunt recomandate picaturile Systane. Produsul contine un sistem polimeric unic cu efect lubrifiant si de gelificare care se adapteaza pH-ului filmului lacrimal al fiecarui individ. Astfel, trateaza inrosirea, iritatiile, senzatiile de arsura, nisip in ochi sau intepaturi.

Picaturi cu acid hialuronic

Picaturile de ochi cu acid hialuronic sunt indicate pentru ochii foarte rosii si uscati. Calmeaza rapid toate simptomele neplacute ale ochiului uscat si protejeaza impotriva efectelor inflamatiei suprafetei oculare.


Ultimele articole

		
Videt
Dr Max
Optiblu
Optiplaza
Lensa
Ochelari Online
Logo
Shopping cart