Cele mai bune picaturi pentru ochi rosii

Daca iti simti ochii rosii si obositi, alege picaturi de ochi special formulate ca sa combata efectele ochilor uscati si rosii. Picaturile pentru ochi asigura confortul ocular si au numeroase proprietati: hidratante, lubrifiante, revitalizante.
Ochi roșii: cauze posibile, simptome și tratamente

Daca iti simti ochii rosii si obositi, alege picaturi de ochi special formulate ca sa combata efectele ochilor uscati si rosii.

Picaturile pentru ochi asigura confortul ocular si au numeroase proprietati: hidratante, lubrifiante, revitalizante. Ele pot diminua presiunea oculara, combat efectele ochilor uscati sau rosii, alergiile sau inflamatiile oculare. De asemenea, pot fi indicate ca adjuvant in tratamentul unor afectiuni, cum ar fi conjuctivita sau dupa anumite interventii chirurgicale, cum ar fi picturile pentru ochi cu antibiotic.

Cand sunt indicate?

  • Iti simti ochii uscati si obositi
  • Petreci mult timp in fata calculatorului sau intr-un mediu uscat
  • Ai alergii sau inflamatii
  • Porti lentile de contact in mod frecvent
  • Dupa anumite interventii

Ce substante contin?

Printre substantele continute in picaturile oftalmologice pentru ochi rosii si iritati se numara acidul hialuronic, fosfolipide, hipromeloza, vitamina A, E, extracte de galbenele.

Picaturi pentru ochi foarte uscati si rosii

Pentru tratarea si ameliorarea simptomelor date de sindromul ochilor uscati, sunt recomandate picaturile Systane. Produsul contine un sistem polimeric unic cu efect lubrifiant si de gelificare care se adapteaza pH-ului filmului lacrimal al fiecarui individ. Astfel, trateaza inrosirea, iritatiile, senzatiile de arsura, nisip in ochi sau intepaturi.

Picaturi pentru alergii sau conjunctivita

Poti avea ochii rosii si din cauza unor afectiuni cum ar fi conjunctivita sau in sezonul alergiilor. Pentru a reduce disconfortul si inflamatia pe care le genereaza conjunctivita, sunt recomandate picaturile de ochi pentru conjunctivita de la Vizik sau Oftapic Allergy. Aceste picaturi pentru ochi calmeaza ochii iritati in urma contactului cu alergeni si sustin procesul de regenerare a conjunctivei.

Picaturi cu acid hialuronic

Picaturile de ochi cu acid hialuronic sunt indicate pentru ochii foarte rosii si uscati. Calmeaza rapid toate simptomele neplacute ale ochiului uscat si protejeaza impotriva efectelor inflamatiei suprafetei oculare.


Ultimele articole

		
Videt
Dr Max
Optiblu
Optiplaza
Lensa
Ochelari Online
Logo
Shopping cart