Cele mai bune lentile progresive heliomate – Preturi si Modele

Lentilele progresive heliomate ofera o vedere clară și confort în mod continuu la orice distanţă. Ele cuprind spectrul a trei zone (distanţă – intermediar – aproape).
meadowlawn.org & ochelari de soare cu dioptrii sau heliomati crack

Lentilele progresive heliomate ofera o vedere clară și confort în mod continuu la orice distanţă. Lentilele progresive permit persoanelor cu prezbiopie să poată vedea clar la toate distanţele, prin intermediul unei singure perechi de ochelari. Ele cuprind spectrul a trei zone (distanţă – intermediar – aproape).

Lentilele progresive permit vederea si în zona intermediară (versus lentilele bifocale), fiind astfel perfecte pentru utilizarea calculatorului şi nu mai este nevoie de încă o pereche de ochelari.

Lentilele progresive pot fi incolore sau heliomate. Lentilele heliomate sau lentilele fotocromatice sunt lentilele care reacționează la radiațiile ultraviolete, modificându-și culoarea. Prin urmare, culoarea acestora se va închide în timpul expunerii la soare. Gradul de închidere poate ajunge chiar la 85%, înlocuind cu succes ochelarii de soare.

Lentilele progresive heliomate sunt de regula fabricate si plastic si policarbonat, pentru duritate si rezistenta in timp. Ele pot fi montate pe orice tip de ramă fabricată din metal, plastic sau titan.

Preturile lentilelor progresive variaza in functie de producator, iar cele mai bune lentile heliomate sunt produse de Hoya, Interoptik, Essilor si Zeiss. Multe magazine ofera discount la achizitia lentilelor alaturi de ramele de ochelari.

Lentile heliomate Essilor Varilux<br>
Lentile heliomate Essilor Varilux
Verifica Preturi

Informatii utile despre lentilele progresive

Care sunt avantajele lentilelor progresive?

– Datorita lentilelor progresive se poate purta practic un singur ochelar care poate fi si de distanta cat si de aproape. Asigură o vedere clară și confort în mod continuu la orice distanţă.
– Pe suprafata lor se pot aplica diverse tratamente (exemplu. protectie UV, protectie lumina albastra)
– Sunt subtiri si usoare
– Pot fi transparente sau heliomate (fotocromatice)

Care sunt dezavantajele lentilelor progresive?

– Modificări nedorite ale puterii sferice şi cilindrice în zonele laterale care provoacă distorsiunea periferică a imaginii, senzația de imagine în valuri la mișcare. Aceste dezavantaje sunt acum mult diminuate la noile tipuri de lentile progresive  personalizate care, practic, se fabricate special pentru purtătorul de ochelari
– Pret mai ridicat versus alte tipuri de lentile

		
Videt
Dr Max
Optiblu
Optiplaza
Lensa
Ochelari Online
Logo
Shopping cart